Bondage standjes

Weinig dingen zijn opwindender dan bondage standjes. Of het nu gaat om de opwinding van het in bedwang houden van een partner of om geïmmobiliseerd te zijn, bondage kan veel seksueel plezier zijn. Maar om bondage veilig te laten zijn, moet je het correct doen. Als u dit niet doet, kunt u uzelf of iemand anders verwonden. Om je op weg te helpen, heb ik een gids geschreven over de beste bondage standjes voor vrouwen en mannen. Genieten!

Beste bondage standjes voor beginners

De volgende bondage standjes voor beginners zijn geweldig en met name veilig voor iedereen die nieuw is in de geneugten van in bedwang houden of in bedwang gehouden worden. Maar volg mijn advies en leer zoveel mogelijk over bondageveiligheid, vooral wat je wel of niet zou moeten gebruiken. 

Bekijk hier de populairste bondage items op Easytoys.

bondage standjes

1. Krab stropdas bondage

Laten we beginnen met een uitstekende positie voor zowel ervaren als bondage nieuwkomers: Crab Tie. Ik hou van dit bondage standje omdat het de ingetogen persoon een zekere mate van mobiliteit geeft. Tegelijkertijd beperkt het hun bewegingen op een zeer erotische manier. Het is ook een effectieve seksuele positie, vooral voor wederzijds oraal genot.

Crab Tie bondage standje 

Deze win-win bondagepositie is het beste met professioneel gemaakte beperkingen. Producten die hiervoor zijn ontworpen, kunnen echter moeilijk te vinden zijn. Ze zijn ook vaak duur als je een set kunt vinden.

Als bondage nieuw voor je is, raad ik zelfklevend verband aan in plaats van touw. Ik kan er niet genoeg enthousiast over zijn. Ze kunnen om iemands dijen, polsen of ergens anders worden gewikkeld. Ik hou vooral van hoe zelfklevende verbanden nooit te strak zullen worden.

Dit betekent dat er een lager risico is om iemands bloedsomloop af te sluiten. Maar dat betekent niet dat je nog steeds niet voorzichtig moet zijn als je je partner met dit bondage standje in bedwang houdt.

Hoe je dat doet:

De Crab Tie is opmerkelijk eenvoudig om in te stappen. 

Waar te beginnen is aan jou en met wie je ook speelt. Het kan zijn door de polsen van de vastgebonden persoon aan zijn enkel of elleboog aan zijn knie te binden.

Maak vooral geen van deze bondagepunten te strak vast. Anders kunnen de ellebogen, polsen of knieën van de gebonden persoon gewond raken. Idealiter zou er een pinkvingerruimte moeten zijn tussen hun huid en wat wordt gebruikt om ze te binden, een algemene regel voor alle bondage-stropdassen op deze lijst.

Hier is een stapsgewijze handleiding om iemand in het Crab Tie bondage standje te plaatsen.

 1. Begin door hun linkerelleboog aan hun linkerknie te binden. Zorg ervoor dat u zoveel mogelijk vragen stelt over hun comfort. Als ze zich nergens goed bij voelen, laat ze dan onmiddellijk los.
 2. Bind vervolgens hun linkerpols aan hun linkerenkel.
 3. Vervolgens hoef je alleen maar hetzelfde te doen voor hun rechterkant om de Crab Tie-bondagepositie te beëindigen.

2. Spread eagle bondage

Er zijn veel redenen waarom de Spread Eagle bondagepositie een beproefde klassieker is. Ten eerste kunnen maar weinigen het overtreffen voor het verlenen van toegang tot de geslachtsdelen van de gebonden persoon. Hun borsten en kisten zijn ook vrij beschikbaar voor seksueel spel.

Spreid Eagle-positie

Maar het is waarschijnlijk hoe effectief de Spread Eagle bondage standje is om iemand volledig te immobiliseren, en daarom blijft het zo populair.

Maar er zijn een paar dingen die u moet onthouden wanneer u iemand in een Spread Eagle-positie plaatst. De hoogste prioriteit is ervoor te zorgen dat u ze in minder dan een seconde kunt bevrijden in geval van nood.

Daarom moet u altijd een noodschaar bij u hebben. Ze zijn ontworpen om kleding te verwijderen zonder de huid te doorboren, perfect om iemand zo snel mogelijk uit een bondagescène te halen.

Hoe je dat doet:

Spread eagle is een ongecompliceerde bondage standje om in te komen.

 1. Houd eerst de rechter- of linkerpols van een persoon in bedwang.
 2. Ga naar hun enkel aan dezelfde kant. Als er iets misgaat, kunnen ze hun andere hand gebruiken om zichzelf te bevrijden.
 3. Met één pols en één enkel geïmmobiliseerd, doe je de andere enkel voordat je de andere pols vastbindt.

Dat is alles wat er is! Maar zoals bij elke bondagescène, laat een vastgebonden persoon nooit onbeheerd achter. U moet ook regelmatig contact met hen opnemen om er zeker van te zijn dat alles in orde is.

Een van mijn favoriete dingen aan de Spread Eagle-positie is het gebruik ervan voor sensorisch of borstspel. Onderhandel vooraf over alles, of het nu gaat om een ​​blinddoek, ijs, wasknijpers of wat dan ook.

Pro-tip: een systeem onder het bed is perfect voor de Spread Eagle-positie. 

3. Stoel bondage

Hier is een onfeilbare manier om te voorkomen dat iemand ergens heen gaat. Beter nog, ze zijn op een wild erotische manier geïmmobiliseerd. Ideaal voor borstspel, nieuwelingen of zeer ervaren, het legendarische Chair Bondage standje is even comfortabel als opwindend.

Stoel Bondage standje

Ik raad het ten zeerste aan om het te gebruiken met een op afstand bestuurbaar seksspeeltje. Je partner kan zijn rug kronkelen of krommen, maar er is geen ontkomen aan deze positie.

Windt tepelspel jou of je partner op? Het is alsof de Chair Bondage-positie precies daarvoor is gemaakt, des te spannender gemaakt door de ontvanger in een zittende positie te plaatsen.

Hoe je dat doet:

Zorg voordat u iets doet voor een comfortabele en stevige stoel. Idealiter zou het geen wielen of een afneembare stoel moeten hebben. Stoelen met wielen kunnen onverwachts wegrollen of omvallen. Verwijderde stoelen kunnen losraken, waardoor het bondage standje minder leuk en oncomfortabel wordt.

 1. Zodra je een geschikte stoel hebt, bind je de enkels van je partner samen.
 2. Ga omhoog naar hun dijen en dan rond hun middel. Terwijl je dat doet, luister je naar wat de gebonden persoon zegt. Laat ze zo snel mogelijk los als ze zeggen dat iets te strak zit, gewrichtspijn heeft of gevoelloos is.
 3. Nadat je hun middel hebt vastgebonden, doe je hetzelfde met hun bovenborst voordat je hun polsen achter hun rug vasthoudt.
standje bondage

4. Muur bondage

Even stijlvol als erotisch opwindend, de Wall Bound bondage standje is vaak een uitdaging om iemand in te krijgen. Maar als je bereid bent er meer moeite en aandacht aan te besteden, kunnen de resultaten ongelooflijk opwindend zijn.

Muur gebonden bondage standje

Ten eerste is de borst van de gebonden persoon volledig zichtbaar, daarom is het een beproefd hoofdbestanddeel van mensen in scènes met tepelspel.

Dubbel waar voor kinksters die opgewonden raken door hun onderdanigen vrij beschikbaar te hebben voor van alles en nog wat. Dat wil zeggen, alleen wat ze beiden waren overeengekomen, zou leuk zijn om te doen.

Het is ook een van die bondage standjes waar niet iedereen gemakkelijk in kan komen. Soms zijn het gewrichts- of voetgerelateerde problemen of mobiliteitsproblemen. Dwing daarom NOOIT iemand tot deze of een andere functie.

Zelfs als ze lang kunnen staan, moet u de omringende ruimte vrijmaken van alles wat mogelijk schadelijk is als ze onverwachts omvallen. Leg er allerlei soorten kussens voor en naast. Beter voorkomen dan genezen, zoals wij liefhebbers van bondage graag zeggen.

Hoe je dat doet:

Nadat je het gebied van elk mogelijk gevaar hebt bevrijd en er een zachte berg omheen hebt gemaakt, kun je beginnen je partner in deze positie te krijgen.

Het goede nieuws is dat de Wall Bound bondage standje niet veel bondagepunten vereist om plezierig te zijn.

 1. Bind de polsen van je partner achter hun rug, en dat is alles.

Hoe eenvoudig het ook mag zijn, weersta alsjeblieft de neiging om ze aan een staander of aan de muur erachter te binden. Als ze dat wel zijn en hun knieën plotseling knikken, zouden ze ernstig gewond raken.

Niemand wil dat. Heb zoveel bondageplezier als je wilt, maar wees altijd veilig en voorzichtig, wat er ook gebeurt.

5. Wijd open / The Mark 

De positie van mijn laatste newbie, de Wide Open/The Mark, heeft meer dan minder ervaren hand nodig om veilig te kunnen spelen. Niet dat onervaren bondagespelers niet kunnen genieten van dit fascinerende bondage standje. Het heeft gewoon wat meer zorg en voorzichtigheid nodig om erin te komen.

Wijd open BDSM standje

Als je dat doet, leer je waarom Wide Open/The Mark bondage standje alom geprezen wordt. Zoals hoe het volledige en onbelemmerde toegang biedt tot de geslachtsdelen en borst van de vastgebonden persoon. Deze positie is bovendien heerlijk fotogeniek en stijlvol, en daarom is het zo prominent aanwezig op bondage-fetisj-sites.

Hoe je dat doet:

Wide Open/The Mark vereist dat de gebonden persoon redelijk lenig is, dus het kan voor bepaalde mensen niet comfortabel zijn.

Probeer een paar niet-stressvolle rekoefeningen om het gemakkelijker te maken. Hoewel dit bondage standje vaak wordt getoond met iemands benen ver naar achteren getrokken, is het ook plezierig als ze een klein beetje omhoog worden gebracht.

 1. Zodra ze hun benen comfortabel naar hun schouders kunnen brengen, bind je hun enkels voorzichtig vast om ze in die positie te houden.
 2. Als uw partner zich op zijn gemak voelt, bind of handboeien hun polsen of armen aan hun onderkuiten. Je kunt hier meer handboeien-seksposities vinden.

Meer dan welke andere beginnerspositie dan ook, wees bereid om ze in een oogwenk vrij te geven.

Ga lekker aan de slag met de bondage standjes uit dit artikel. Heb plezier en stel veiligheid voorop.  Bekijk hier de bestverkochte bondage items op Easytoys.